Over Kraak & Tack

Yvo Kraak

Yvo Kraak

Yvo Kraak (1979) is na het afronden van zijn HTS-opleiding (HRO) doorgestroomd naar de TU Delft. Tijdens- en na zijn studie heeft hij ervaring opgedaan bij Atelier bouwkunde Rotterdam, Van der Laan Bouma Architecten en de Rijksgebouwendienst. Door de TU - afstudeervariant restoration and renovation en enkele renovatieprojecten is zijn interesse voor herbestemmingprojecten ontstaan.

 

Jurrijn Tack

Jurrijn Tack

Jurrijn Tack (1980), heeft na het afronden van zijn HTS-opleiding (Haagse Hogeschool) en tijdens zijn studie aan de TU Delft werkervaring opgedaan bij Architektenburo Veldman | Rietbroek | Smit te Leiden. Sindsdien is zijn fascinatie voor gebouwen in een bestaande (historische) context gegroeid. Na zijn studie heeft hij gewerkt bij Fokkema & Partners Architecten te Delft. Sinds 2010 heeft hij in eigen praktijk veel onderzoek verricht naar bezonning en schaduwvorming van de bebouwde omgeving.

Jurrijn is voorzitter en medeoprichter van Stichting Interlandelijk Geadopteerden (SiG), een landelijke organisatie voor en door geadopteerden. Hij volgt daarnaast graag lezingen en debatten op het gebied van architectuur.

 

Aanbevolen artikelen bezonning.

    Geen documenten gevonden.